Velvet sprej je sprej pro vytváření efektu sametového efektu - velur. Může být použit na zmražené výrobky: semifreda, pěny, zmrzlinové dorty, čokolády, krémy.
Vytváří sametový vzhled na bázi kakaového másla.
Použití: Pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné před použitím udržovat sprej při pokojové teplotě (20/25 °C). Plechovku důkladně protřepejte (několik minut), případně zahřejte v teplé vodě a nastříkejte na zmrzlý dezert (u dortů může být zmrzlý povrch) ze vzdálenosti 20- 25cm. Po použití důkladně vymyjte trysku teplou vodou. Doporučuje se otočit plechovku dnem vzhůru a pár vteřin stříkat.
Tlaková nádoba, extrémně hořlavý aerosol. Uchovávejte mimo dosah dětí, chraňte před teplem a slunečním zářením. Při práci nekouřit, nestříkejte na otevřený oheň. Nevystavujte teplotám vyšším než 50 °C.
Složení: Kakaové máslo, Barva: E129. Butan E943a, Isobutan E943b, Propan E944
Obsah: 100 ml
Naposledy navštívené1
